📌 KHAS UNTUK MOMMIES YANG NAK TAMBAH INCOME TAMBAHAN SETIAP BULAN

Nak rEBUT PELUANG UNTUK TAMBAH INCOME
3-5 ANGKA SEBULAN ?

Mahukah anda jika kami BIMBING ANDA


bagaimana NAK TAMBAH INCOME dengan produk semulajadi dan berkhasiat untuk para ibu?

Tahniah, anda dah berada di tempat yang betul.

Pertemuan kita hari ni bukan sia-sia. tetapi untuk bantu anda Tambah Income

Mommies ada masalah macam ni?

Duit Sentiasa Tak Cukup?

Banyak perbelanjaan bulanan sampai tak cukup duit. Nak simpan duit dan shopping pun tak dapat?

Nak Bantu Suami & Keluarga?

Nak bantu suami supaya dapat bagi kehidupan yang lebih baik untuk anak-anak?

Nak Mula Berniaga Tapi Tiada Modal dan tak ada ilmu?

Nak berniaga tak ada modal, tak ada support berniaga. Dan tak nak pening uruskan stok?

"Duit belanja selalu tak cukup, jangan kata nak reward diri sendiri, nak beli barang untuk anak pun susah... "

Jangan risau, kami boleh bantu anda

Buat income tambahan sehingga 3-4 angka tanpa perlu modal & stok.

Ubah hidup anda hari ini. walaupun sebagai surirumah, anda tentu boleh ada pendapatan sendiri.

jika anda seorang wanita yang bekerja, anda juga boleh jana side income

SIAPAKAH KAMI?

MOMMA Industries Sdn Bhd merupakan pengeluar susu jenama MOMMA. Jenama susu khas untuk ibu hamil & menyusu.

Kami membantu menyelesaikan masalah ibu hamil & menyusu, terutama bagi ibu-ibu yang mengalami masalah susu kurang

Telah lebih 8 tahun berada di pasaran secara online dan membantu lebih 55,000 ibu, kini MOMMA melangkah lebih jauh lagi melalui sistem ejen & dropship, MOMMA Warrior.

Kami ingin membantu anda, para ibu untuk menjana pendapatan tambahan, dan membantu lebih ramai ibu hamil & menyusu mendapatkan supplement yang berkhasiat & selamat.

Walaupun anda bermula dengan ZERO,  anda boleh menjadi seorang Leader yang menjana 5 angka sebulan, dengan syarat anda sanggup berusaha untuk berjaya

dah join macam-macam program, tapi tak ada guide dan tak ada circle yang positif ? last-last ke laut balik..

Dalam program ini, anda akan dilatih sendiri oleh founder kami, Puan Durruz Zi atau Kak D yang berpengalaman selama 8 tahun sebagai Internet Marketer dan Sales Trainer.

Yang paling seronok, Kak D dan team HQ akan bimbing anda untuk berjaya tambah income. 

Jangan risau, anda tak perlu berlaga lutut dengan Kak D. Semuanya adalah online. Jadi, tak perlu risau tak cukup masa atau busy dengan famili. Anda boleh tonton video Kak D secara online, dan tonton berulang-ulang sampai faham. 

Mudah kan?

"Training yang disediakan oleh HQ MOMMA untuk #mommawarrior sangat bermanfaat dan membantu untuk menaikkan jualan. Apatah lagi, trainer sangat expert tentang produk dan berpengalaman dalam bisnes, iaitu Founder MOMMA sendiri. Rasa sangat best dan beruntung sebab HQ sediakan coaching, komisen pun lumayan, dan dapat reward bila capai target. 🥰"
Puan Yusmawaty
Top Ejen
"Sangat membantu. Dalam kelas review semalam saya tahu nak focuskan siapa target customer, dalam nak follow atau add friends dalam media social.. Tahu target untuk achieve komisyen setiap bulan.. Saya juga belajar tentang personal branding, dah dah tahu akaun media sosial bukan untuk menjual sahaja"
Najeeha
Top Sale

Tahukah anda, skill paling penting adalah marketing dan sales?

anda tak tahu 2 benda ni? anda rugi!


Gambar di bawah ni adalah team kak d di baby expo.

hanya dalam 2 hari sahaja, Jualan kami lebih RM 45,000 . Semua ni adalah jualan retail terus kepada pelanggan.

Kak d bukan sahaja mahir jualan online, malah offline.

Baguskan kalau dapat belajar sampai pandai dengan Kak D?

PRODUK BERKHASIAT & SEMULAJADI UNTUK IBU HAMIL & MENYUSU

Pelanggan yang berpuas hati & berjaya menyusu

produk yang berkesan & berkualiti premium dan tinggi jualan repeat dari pelanggan

kenapa program ini sesuai untuk anda?

Adakah Anda seorang ibu, dan dah lama tercari-cari program yang sesuai untuk bantu anda jana income tambahan?

Anda perlukan perniagaan tanpa risiko dan tanpa modal?

Ya. Di sini lah tempat untuk anda bermula!

tanpa modal

Tak perlu ambil & urus stok. Penghantaran dibuat HQ

tiada yuran pendaftaran

Pendaftaran percuma. Terhad untuk 100 yang terawal

dropship development program

Coaching, training dan mentoring yang berterusan bagi yang layak

marketing material

Anda akan diberikan material pemasaran yang lengkap. Hanya buat marketing dari rumah sahaja.

12% keuntungan

Margin keuntungan yang besar sehingga 12% - 30% mengikut level.

bonus & reward

Pelbagai bonus & reward yang menarik bagi yang mencapai target.

Produk yang berkualiti & berkesan

Produk telah berada di pasaran selama 8 tahun, dan berjaya membantu puluh ribuan ibu hamil & menyusu

mudah dijual

Senang dapat pelanggan - ibu hamil & menyusu

Mudahnya dengan #mommawarrior. Tak payah pening kepala fikir stok nak simpan mana..

dan tak perlu POS sendiri, ambik masa, beratur panjang

dah tak perlu risau lagi

Anda perlu bertindak segera, secepat mungkin..

Mommies yang dah berjaya menjana income setiap bulan

bayangkan kalau wajah anda yang dipaparkan sebagai antara yang top membuat jualan & mendapat income yang banyak..

macam mana? Seronok?

Anda pun boleh kalau anda ambil tindakan segera!

Setiap hari mesti ada parcel yang dipos , walaupun musim PKP

Pasaran sentiasa ada,

hari-hari orang hamil dan bersalin kan?

tentulah senang nak cari pelanggan.

Anda pun boleh!

Mesti best kan kalau anda pun dapat macam ni?

baru je join, dah dapat buat jualan!

Jadi sekarang, anda dah pun tahu siapa kami, anda tahu bisnes apa yang kami buat. Produk apa yang kami jual.

Anda juga dah tau peluang bisnes
yang kita boleh buat bersama-sama, betul?

Sebenarnya anda boleh mula hari ini.. SEKARANG untuk buat
3-4 angka sebulan.

Kami tahu anda di sini sebab nak tambah income untuk family..untuk anak-anak..untuk parents

Jadi inilah peluang anda!

Peluang yang ada depan anda ni adalah satu pintu rezeki untuk anda sendiri usahakan.. dengan team dan bimbingan yang betul. mentor yang betul..

In sha Allah rezeki tak salah alamat...

Jadi ambil peluang ni, dan daftar sekarang.

Kak D hanya akan bimbing 200 orang sahaja.

F.A.Q

Tiada yuran pendaftaran dikenakan untuk 100 Dropship yang pertama

Dropship : 12%,  Ejen: 22%

Ya, material marketing disediakan oleh HQ

Tidak perlu. Zero risk. Penghantaran stok diuruskan oleh HQ terus kepada pelanggan.

Tugas anda hanya membuat promosi & marketing sahaja

Ya, ada bimbingan & latihan bagi yang layak.

SILA ISI BORANG DI BAWAH

MOMMA Industries Sdn Bhd

B-3-5A, Level 3,Block B, Ostia Bangi Business Avenue, Jalan Ostia Utama,Seksyen 14, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor.

email: customer.momma@gmail.com

@Copyright MOMMA Industries Sdn Bhd 2020

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site  is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.